Clinsj blir lagt merke til av Europas største oppstartsmedia

Sifted er eid av Financial Times og skriver om oppstartsbedrifter over hele Europa. Vi har en unik tjeneste der vi er fullt ut på kundens side og avhjelper det informasjonsgapet det er mellom en profesjonell långiver og en vanlig kunde. Dette var interessant nok til at Sifted har valgt å kalle oss «early stage startup to watch» – noe vi er stolte av.

Share the Post:

Se også

Renten: Opp som en løve, ned som en skinnfell?

Økningen i boliglånsrenten har skapt uro blant huseiere og investorer. Mens noen spekulerer i om denne oppgangen er urasjonell og at rentene vil raskt falle tilbake til nivået vi har hatt de siste årene har markedet nå et mer pessimistisk

Les mer »

Winter is coming!

Hvor høyt har Norges Bank tenkt å heve renten? Bladene gulner fort i høstmørket. Folk pakker seg inn i varmere klær og stålsetter seg for kulden vi alle vet kommer. Men det er ikke bare været som er i forandring.

Les mer »
Hopp rett ned til innholdet