Norske banker har aldri tjent så mye

Norske banker snakker mye om at de ikke tjener for mye – og viser til stabil egenkapital avkastning. Men siden bankene nå har mye mer egenkapital enn det de hadde før så betyr det at de faktisk tjener mye mer enn det de gjorde før. En del av disse inntektene får de fordi kundene ikke følger med og ikke forhandler. Vi gjør den jobben for deg.

Share the Post:

Se også

Renten: Opp som en løve, ned som en skinnfell?

Økningen i boliglånsrenten har skapt uro blant huseiere og investorer. Mens noen spekulerer i om denne oppgangen er urasjonell og at rentene vil raskt falle tilbake til nivået vi har hatt de siste årene har markedet nå et mer pessimistisk

Les mer »

Winter is coming!

Hvor høyt har Norges Bank tenkt å heve renten? Bladene gulner fort i høstmørket. Folk pakker seg inn i varmere klær og stålsetter seg for kulden vi alle vet kommer. Men det er ikke bare været som er i forandring.

Les mer »
Hopp rett ned til innholdet