Huslånsrente og forbrukervern

De fleste boliglånskunder er lojale og betaler en årlig lojalitetsbot til banken – estimert til 4-5 milliarder ekstra til bankene. Mens dette har fått mye oppmerksomhet i utlandet har Finanstilsynet lansert en rapport om forbrukervern som helt ser bort fra dette problemet. Du kan lese rapporten her https://bit.ly/3y8Lmh8

Share the Post:

Se også

Renten: Opp som en løve, ned som en skinnfell?

Økningen i boliglånsrenten har skapt uro blant huseiere og investorer. Mens noen spekulerer i om denne oppgangen er urasjonell og at rentene vil raskt falle tilbake til nivået vi har hatt de siste årene har markedet nå et mer pessimistisk

Les mer »

Winter is coming!

Hvor høyt har Norges Bank tenkt å heve renten? Bladene gulner fort i høstmørket. Folk pakker seg inn i varmere klær og stålsetter seg for kulden vi alle vet kommer. Men det er ikke bare været som er i forandring.

Les mer »
Hopp rett ned til innholdet