Nordmenn betaler mest i rente margin i Norden

Illustration of interest margin

Mens norske banker er kjent for å ha gode tjenester så har de også høye priser. Er det rimelig at norske konsumenter skal betale nesten 60% mer i boliglånsmargin enn det våre nordiske naboer gjør? Nordens dyreste boliglån finner du i Norge. Clinsj mener at det er urettferdig og at alle fortjener en fair rente!

Share the Post:

Se også

Renten: Opp som en løve, ned som en skinnfell?

Økningen i boliglånsrenten har skapt uro blant huseiere og investorer. Mens noen spekulerer i om denne oppgangen er urasjonell og at rentene vil raskt falle tilbake til nivået vi har hatt de siste årene har markedet nå et mer pessimistisk

Les mer »

Winter is coming!

Hvor høyt har Norges Bank tenkt å heve renten? Bladene gulner fort i høstmørket. Folk pakker seg inn i varmere klær og stålsetter seg for kulden vi alle vet kommer. Men det er ikke bare været som er i forandring.

Les mer »
Skip to content