Skaperne av Clinsj er erfarne ledere fra banksektoren som ønsket å utfordre hvordan banker tjener på lojale kunder ved å tilby urettferdige vilkår. De byttet tradisjonell forretningsantrekk med mer avslappede ullgensere for å grunnlegge Clinsj, en tjeneste drevet av en lidenskap for kundetilfredshet og ny teknologi. Clinsj er utviklet for å være enkel å bruke og stole på, med mål om å sikre kundene de boliglånsrentene de fortjener, selv om grunnleggerne ikke har som mål å "redde verden"

Sjekk ditt resultat

Få oversikt på lånet

Sjekk ditt resultat

Få oversikt på lånet

Share the Post:

Se også

Renten: Opp som en løve, ned som en skinnfell?

Økningen i boliglånsrenten har skapt uro blant huseiere og investorer. Mens noen spekulerer i om denne oppgangen er urasjonell og at rentene vil raskt falle tilbake til nivået vi har hatt de siste årene har markedet nå et mer pessimistisk

Les mer »
Hopp rett ned til innholdet