Handlesterke kvinner!

Happy woman gazing and smiling

De siste 15 årene

De siste 15 årene har kvinnene dominert dette feltet, ifølge finansavisen. Cecilie Tvetenstrand uttaler i en pressemelding at norske kvinner er generelt sett god til å ta de riktige avgjørelsene når det kommer til penger.  Hun argumenterer med disse punktene:

  • Bedre kontroll på daglig økonomi
  • Flinkere til å spare
  • Innblandet i færre inkassosaker
  • Tenker finansielt langsiktig
  • Flinkere til å spare i BSU6
  • Mer opptatt av sparing
  • Besinner seg bedre på tilbud
  • Bruker kredittkortet mindre

Denne går ut til dere

Det er ingen hemmelighet at kvinner har en sterk rolle i det moderne samfunn, vi hadde ikke hatt noe uten. Derfor takker vi dere, gratulerer med kvinnedagen!

Økonomi, her er det kvinner som tar ledelsen!
Share the Post:

Se også

Renten: Opp som en løve, ned som en skinnfell?

Økningen i boliglånsrenten har skapt uro blant huseiere og investorer. Mens noen spekulerer i om denne oppgangen er urasjonell og at rentene vil raskt falle tilbake til nivået vi har hatt de siste årene har markedet nå et mer pessimistisk

Les mer »

Winter is coming!

Hvor høyt har Norges Bank tenkt å heve renten? Bladene gulner fort i høstmørket. Folk pakker seg inn i varmere klær og stålsetter seg for kulden vi alle vet kommer. Men det er ikke bare været som er i forandring.

Les mer »
Hopp rett ned til innholdet