pris new

Vi har sparegaranti

Vi er så sikre på at vi får til en bedre rente at vi gir deg en sparegaranti – sparer du ikke mer enn 2400 så er det helt gratis!  Og når du sparer mer, så koster det fremdeles bare 99 kroner i måneden!

Clinsj!

Kunden som har spart mest sparte nesten 80 000 i året – og betalte fremdeles bare 99 i måneden!

Hvor mye kan vi spare deg?

Analyse

Personlig prismatching
0 ,- /Mnd
  • Vi ser igjennom alle tilbud i markedet og gir generell informasjon om hva du burde betale i rente og hvor mye du kan spare.

Optimal

Låneoptimaliseringstjeneste
99 ,- /Mnd
  • Med litt mer informasjon så finner vi både den beste renten du kan få og kommer opp med en strategi som gjør at du faktisk kan få den. Og vi sjekker opp hver dag om du fremdeles har den riktige renten.
Sparegaranti

Unik

Låneformidling
299 ,- /Mnd
  • Dersom du er helt unik eller mer spesialisert rådgivning så tilbyr vi at en av våre eksperter hjelper deg igjennom hele prosessen.

Det er kun dersom Clinsj sparer deg for mer enn 2400 kr på årsbasis at du betaler en suksesskontingent på 99 kr/mnd (oppsigelig etter 12 måneder).

I motsetning til så og si alle andre tjenester du finner som vil hjelpe deg til en bedre boliglånsrente, er Clinsj ikke betalt av bankene. Dermed er våre råd og anbefalinger er helt uavhengige.

Vi forhandler først og fremst med banken du allerede er i. Det er kun om din bank ikke vil spille på lag at vi tilbyr deg alternativer i andre banker – uten at du trenger å bytte nettbank.

Hopp rett ned til innholdet