Rettferdig boliglånsrente

Den gode følelsen av å alltid ha en rettferdig boliglånsrente

Clinsj finner alltid den beste renten på markedet, og gir deg alt du trenger for å få den. Enkelt og greit! Sparer du ikke, betaler du ikke.

Norske bankkunder betaler i gjennomsnitt 12.500,- mer enn de burde for boliglånet hvert årMed Clinsj kan du være trygg på at du alltid har en rettferdig boliglånsrente.

Clinsj hjelper deg med boliglånsrenten

Legg inn info

Bruk ett minutt på å legge inn informasjon om ditt nåværende boliglån.

Vi hjelper deg

Clinsj sammenligner din rente med markedet hver dag, og gir deg alt du trenger for å få den beste renten

Du sparer penger

Dersom vi sparer deg minst 2400 kr på årsbasis, betaler du 99 kr/mnd.

Sparekalkulator

Se hvor mye du kan spare

Se hvor mye du kan spare

Den gode følelsen av å alltid ha en rettferdig boliglånsrente

Norske bankkunder betaler i gjennomsnitt 12 500 kr mer enn de burde for boliglånet hvert årMed Clinsj kan du være trygg på at du alltid har en rettferdig boliglånsrente.

Sikkerhet for dine personopplysninger samt økonomidata er vår største prioritet. En kundeavtale med Clinsj gir oss kun anledning til å forhandle med banken på pris. Ikke noe annet. Enkelt og trygt.​

Trygt

Sikkerhet for dine personopplysninger samt økonomidata er vår største prioritet. En kundeavtale med Clinsj gir oss kun anledning til å forhandle med banken på pris. Ikke noe annet. Enkelt og trygt.

Ingen hemmelige avtaler med bankene

Ikke betalt av banken

I motsetning til andre boliglånstjenester er Clinsj ikke betalt av et fåtall banker. Vi dekker hele markedet. Clinsj er kun på din side, for å gi deg best mulig betingelser.

I motsetning til andre boliglånstjenester er Clinsj ikke betalt av et fåtall banker. Vi dekker hele markedet. Clinsj er kun på din side, for å gi deg best mulig betingelser.​
risikofritt og ingen skjulte kostnader

Sparegaranti

Dersom vi ikke greier å spare deg mer enn 2400 kr i året, er tjenesten gratis. Sparer du mer, betaler du en suksesskontingent på 99 kr/mnd. Det er alt. Vinn–Vinn.

Clinsj kan hjelpe 98 av 100 til en lavere rente på boliglånet.

Alltid en rettferdig rente

Kom i gang – sjekk hva som egentlig er en rettferdig rente for ditt boliglån og finn ut hvor mye du kan spare. 

''Clinsj har allerede spart meg 4800 kr. Men det beste er at jeg vet de følger opp banken igjen når det trengs uten min innblanding.''
Clinsj har allerede spart meg 4800 kr. Men det beste er at jeg vet de følger opp banken igjen når det trengs uten min innblanding.'
Bendik Stang
Kunde
Skip to content